FastPay Online Kasino

FastPay Kasino

Portal virtual Fastpay Casino diadegkeun nembé - dina usum panas 2018. Dina waktos anu singget sapertos kitu, situs parantos suksés kéngingkeun reputasi anu padet sareng seueur pamiarsa biasa, anu teras-terasan berkembang. Panitia difokuskeun kana nyayogikeun kaulinan anu adil sareng transparan, anu mikat para judi sareng ngamungkinkeun aranjeunna gaduh kasenangan anu nyata dina pendirian online.

FastPay

Inpormasi dasar ngeunaan portal Fastpay

Fastpay Casino ngoperasikeun dilisensikeun ku nomer pendaptaran 8048/JAZ2020-013 sareng dioperasikeun ku Dama NV, beroperasi dina yurisdiksi Curacao. Sanaos umur ngora na, éta kalebet kana daptar kasino online pangsaéna. Ieu penjamin kaamanan sareng kaadilan, janten sanaos pangguna anu teu berpengalaman henteu sieun milih halaman wéb na pikeun waktos santai anu pikaresepeun.

Konsep kasino difokuskeun pikeun nyayogikeun nasabah deposit instan sareng verifikasi akun gampang. Pangguna dijamin ditarikna panggancangna dana anu dimeunangkeun sareng verifikasi anu raoseun. Nuturkeun tren modéren, Fastpay kasino gaduh versi sélulér, ogé kaca spion anu tiasa dianggo, anu sacara ékspansi tiasa nambihan judi. Diantara mitra kleub, anjeun tiasa ningali panyadia terkenal dunya anu parantos damel di industri judi langkung ti dua puluh taun.

Situs resmi

FastPay

Pengunjung situs nyatakeun suasana anu pikaresepeun dina halaman wéb resmi sareng lokasi anu cocog pikeun blok fungsina anu utama. Spanduk cerah silih ganti, nunjukkeun sémah sareng anggota anu kadaptar ti klub FastPay Casino sadaya inpormasi anu diperyogikeun, ogé nimbulkeun minat kana naon anu lumangsung dina témbok maya na.

Halaman utama ngandung tab pendaptaran, login sareng menu. Antarmuka anu dikelompokkeun sacara logis matak ngamudahkeun pikeun nganapigasi bahkan pikeun anu ngamimitian. Judi ti sababaraha nagara bakal raoseun dina halaman na, kusabab éta diadaptasi pikeun sajumlah ageung basa anu béda:

  • Rusia;
  • Inggris;
  • Jérman;
  • Polandia.
  • Urang Australi
  • Kanada

Spanyol, Swédia, Norwegia, Finlandia, Melayu, Kazakh, Turki, Perancis, Céko, Jepang sareng seueur deui anu sanés na kirang aya hubunganana.

Gaya halaman wéb resmi Fastray dibédakeun ku warna-warna cerah, ku sabab éta surak. Kurangna inpormasi anu teu perlu sareng desain anu saé ngamungkinkeun anjeun gancang kabur tina masalah sadidinten, terjun dugi kana rupa-rupa hiburan judi.

Prosedur pendaptaran

Sanaos kanyataan yén pendaptaran dina halaman wéb resmi Fastpay Casino diperyogikeun ngan ukur pikeun aranjeunna anu mutuskeun janten anggota resmi klub sareng mimiti maénkeun artos anu nyata, pangguna ngalangkungan kalayan senang. Pendaptaran pangguna :

  • nunjukkeun niat serius anu maen judi a;
  • ngamungkinkeun para pelanggan situs pikeun ngaraosan seueur kaistiméwaan, sapertos bonus, putaran gratis, promosi, pengembalian dana;
  • nunjukkeun yén anggota anyar klub satuju sareng istilah portal sareng parantos ngahontal umur mayoritas.

Pikeun nyiptakeun akun kaulinan dina kasino, lebetkeun situs situs na pencét tombol pendaptaran. Butuh sakedik waktos sareng hartosna:

  • ngeusian profil pangguna ku kecap akses sareng alamat email;
  • pilihan mata uang akun;
  • konfirmasi tina nampi promo dina bentuk mailing;
  • diajar aturan sareng kawijakan lembaga;
  • konfirmasi tina pakaitna kotak surat.

Titik pamungkas dilaksanakeun ku ngaklik tautan aktivasina, anu aya dina surat ti administrasi portal. Saatos janten anu gaduh akun pribadi dina kasino FastPay, anu maen judi angkat ka bagian "Data profil" sareng ngeusian sagala bidang anu diperyogikeun sahingga administrasi ngagaduhan inpormasi ngeunaan pamaén.

FastPay Kasino

Kamar buruan

Reueus situs mangrupikeun pilihan hiburan anu ageung. Anu paling populér nyaéta mesin slot, tapi di dieu anjeun ogé tiasa mendakan:

  • kaulinan kartu;
  • méja hiburan;
  • tabél kalayan dealer live.

Dewan Judi FastPay

Aula judi Fastpay gaduh langkung ti 2500 slot. Éta ditepikeun ku opat puluh padagang, anu paling kawéntar nyaéta: Évolusi, NetEntertainsi, Microgaming, Yggdrasil Gaming, Playtech, Endorphina, Play N 'Go, Igrosoft, Nextgen, jsté Kaanehan sadaya slot dina lembaga ieu kualitasna luhur sareng kamurahan.

Menu kamar kaulinan:

  • slot - bagian anu nganggo mesin virtual;
  • anyar - sadaya liang anu anyar dikaluarkeun ku panyadia sareng muncul dina katalog situs;
  • hirup - langkung ti 150 kaulinan sareng croupiers nyata;
  • roulette mangrupakeun hiburan klasik tina kasino wae;
  • mésér kahareup - software sareng kamampuan mésér fungsi bonus;
  • BITCOIN, ETH, LTC.

Alat anu paling populér nyaéta Book Of Fastpay, Crazy Halloween, Aztec Pyramids, Dolphins Gold, 777 Diamonds, Fruits & Diamonds, Jungle Treasure, Book Of Tribes, jsb Kanggo sadaya pangguna anu henteu ngagaduhan pangalaman, aya kasempetan pikeun maénkeun haratis di Fastpay kasino . Demo henteu meryogikeun pendaptaran atanapi dana dina setoran.

Bonus sareng insentif

Bonus FastPay

Langsung saatos dibuka, situs éta nyayogikeun nasabah sareng bonus wilujeng sumping pikeun ngarengsekeun pendaptaran, tapi dinten ayeuna kasempetan sapertos kitu parantos dikaluarkeun tina daptar kaistiméwaan. Sabalikna, anggota anyar nampi paket sambutan. Éta dimungkinkeun pikeun ngeusian deposit dina istilah anu paling dipikaresep.

Dina top-up anu munggaran, ukuran kado ti kasino bakal 100% sareng bakal ditambahan ku 100 gratis FS. Salami setoran anu kadua, klien bakal nampi bonus 75% tina jumlah setoran kana rekening. Jumlah minimum dana pikeun deposit dina deposit munggaran nyaéta 1000 RUB, 20 EUR, 20 USD, 8800 DOGE, 0,05 ETH, 0,002 BTC, 0,4 LTC, 0,096 BCH. Waktos pikeun nyéépkeun aranjeunna nyaéta 2 dinten. Dina hal ieu, wager nyaéta x50.

Pikeun palanggan biasa, kaayaan khusus dilarapkeun. Program VIP diwangun ku 10 tingkatan sareng ngalibatkeun sajumlah ageung tina sababaraha hadiah anu pikaresepeun, tawaran anu hébat sareng cashback.

Operasi kauangan

Pikeun genah, anjeun tiasa ngeusian setoran sareng narik kauntungan dina mata uang ieu: RUB, USD, EUR, NZD, CAD, AUD, PLN, NOK, JPY, ZAR, BTC, BCH, LTC, DOGE, ETH. Fastpay kasino nampi cryptocurrency, anu sacara signifikan ningkatkeun daya tarikna dina panon anu datang, sabab éta henteu kena pajak.

Transaksi kauangan kasino Fastpay dilaksanakeun ku ampir kabéh sistem pembayaran populér. Cara anu paling populér pikeun nyimpen dana nyaéta: Visa, Mastercard, Maestro, Webmoney, Ecopayz, Neteller, Mifinity, Skrill, Manybetter, Transfer gancang, EcoVoucher, Neosurf, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin, Tether.

Kuitansi dilumangsungkeun sacara instan sareng henteu meryogikeun komisi, kecuali pikeun Webmoney. Jumlah replenishment of the deposit beda-beda dina kisaran 10 dugi 4000 EUR/USD. Dina cryptocurrency, pamayaran minimum bakal 0,0001 BTC, 0,01 ETH, 0,01 LTC, 1 DOGE, 0,001 BCH.

Anjeun tiasa narik kauntungan nganggo Webmoney, Ecopayz, Neteller, Skrill, Manybetter, Transfer gancang, Mifinity, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin, Tether. Prosedurna dilaksanakeun tanpa komisi sareng peryogi dugi ka dua jam. Pikeun mastikeun idéntitasna, pangguna kedah ngalangkungan prosedur verifikasi.