FastPay Online Casino

FastPay Casino

Warta virtual Fastpay Casino didegake bubar - ing musim panas 2018. Ing wektu sing cendhak, situs kasebut wis sukses entuk reputasi sing mantep lan akeh pamirsa pelanggan biasa, sing terus berkembang. Penyelenggara fokus kanggo nyedhiyakake game sing adil lan transparan, sing narik minat para pemain game lan ngidini dheweke seneng banget ing perusahaan online.

FastPay

Informasi dhasar babagan portal Fastpay

Fastpay Casino makarya kanthi lisensi kanthi nomer registrasi 8048/JAZ2020-013 lan dioperasikake dening Dama NV, makaryakke ana ing wilayah bawah Curacao. Sanajan umur enom, kalebu ing dhaptar kasino online paling apik. Iki minangka penjamin keamanan lan keadilan, dadi pangguna sing durung duwe pengalaman ora wedi milih situs web resmi kanggo wektu luang sing nyenengake.

Konsep kasino fokus kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi instan instan lan verifikasi akun sing gampang. Pangguna dijamin penarikan dana paling cepet lan verifikasi sing kepenak. Nderek tren modern, Fastpay casino duwe versi seluler, uga minangka mirror, apa sing bisa nggedhekake kemungkinan main judi. Ing antarane mitra ing klub kasebut, sampeyan bisa ndeleng panyedhiya misuwur ing donya sing wis makarya ing industri judi luwih saka rong puluh taun kepungkur.

Situs resmi

FastPay

Pengunjung situs nyathet swasana apik saka situs web resmi lan lokasi sing cocog kanggo blok fungsional utama. Spanduk sing padhang ngganti siji liyane, nuduhake tamu lan anggota terdaftar ing klub FastPay Casino kabeh informasi sing dibutuhake, uga menehi minat kanggo kedadeyan ing tembok virtual kasebut.

Kaca utama ngemot tab registrasi, login lan menu. Antarmuka sing diklompokaké kanthi logis gampang dilayari sanajan para pamula. Gambler saka macem-macem negara bakal kepenak menehi kaca, amarga diadaptasi kanggo macem-macem macem-macem basa:

  • Basa Rusia;
  • Inggris;
  • Jerman;
  • Basa Polandia
  • Wong Australia
  • Kanada

Spanyol, Swedia, Norwegia, Finlandia, Melayu, Kazakh, Turki, Prancis, Ceko, Jepang lan liya-liyane uga ora pati relevan.

Gaya situs web resmi Fastray dibedakake kanthi warna sing padhang, mula luwih seneng. Kurang informasi sing ora perlu lan desain sing apik ngidini sampeyan cepet-cepet uwal saka masalah saben dinane, lan mlebu ing macem-macem hiburan judi.

Prosedur registrasi

Sanajan kasunyatan manawa registrasi ing situs web resmi Fastpay Casino dibutuhake mung kanggo wong-wong sing mutusake dadi anggota resmi klub lan wiwit main dhuwit nyata, para pangguna seneng banget. Registrasi pangguna :

  • nuduhake niat serius gambler;
  • ngidini klien situs bisa ngrasakake macem-macem hak istimewa, kayata bonus, putaran gratis, promosi, pengembalian dana;
  • nuduhake manawa anggota klub anyar setuju karo syarat portal lan wis umure mayoritas.

Kanggo nggawe akun game ing kasino, cukup ketik situs situs banjur pencet tombol registrasi. Butuh sethithik wektu lan tegese:

  • ngisi profil pangguna nganggo sandhi lan alamat email;
  • pilihan mata uang akun;
  • konfirmasi saka panrimo promo kanthi bentuk kirim;
  • nyinaoni aturan lan kabijakan institusi kasebut;
  • konfirmasi sing ana gandhengane saka kothak layang.

Titik pungkasan ditindakake kanthi ngeklik tautan aktivasi, sing ana ing surat saka administrasi portal. Wis dadi pemilik akun pribadi ing kasino FastPay, gambler kasebut menyang bagean "Data profil" lan ngisi kabeh lapangan sing dibutuhake supaya administrasi duwe informasi babagan pemain kasebut.

FastPay Casino

Kamar game

Kebanggaan situs kasebut minangka akeh hiburan. Sing paling populer yaiku mesin slot, nanging ing kene sampeyan uga bisa nemokake:

  • game kertu;
  • hiburan meja;
  • tabel karo panganyang urip.

Papan Judi FastPay

Aula judi Fastpay duwe luwih saka 2500 slot. Dheweke ditawakake patang puluh vendor, sing paling misuwur yaiku: Evolution, NetEnterflix, Microgaming, Yggdrasil Gaming, Playtech, Endorphina, Play N 'Go, Igrosoft, Nextgen, lsp. Keanehan kabeh slot ing institusi iki kalebu kualitas tinggi lan loma.

Menu kamar game:

  • slot - bagean karo mesin virtual;
  • anyar - kabeh slot sing mentas diluncurake dening panyedhiya lan katon ing katalog situs;
  • urip - luwih saka 150 game kanthi croupier nyata;
  • roulette minangka hiburan klasik ing kasino apa wae;
  • tuku mangsa - piranti lunak kanthi kemampuan kanggo tuku fungsi bonus;
  • BITCOIN, ETH, LTC.

Piranti sing paling populer yaiku Book Of Fastpay, Crazy Halloween, Aztec Pyramids, Dolphins Gold, 777 Diamonds, Frutas & Diamonds, Jungle Treasure, Book Of Tribe, lsp. Kanggo kabeh pangguna sing ora duwe pengalaman akeh, ana kesempatan kanggo main gratis ing Fastpay casino . Demo ora mbutuhake registrasi utawa dana ing celengan.

Bonus lan insentif

Bonus FastPay

Sanalika sawise dibukak, situs kasebut nyedhiyakake bonus sambutan kanggo para pelanggan kanggo ngrampungake registrasi, nanging dina iki kesempatan kasebut ora kalebu dhaptar hak istimewa. Nanging, anggota anyar nampa paket sambutan. Sampeyan bisa ngisi celengan kanthi syarat sing paling disenengi.

Ing top-up pertama, ukuran hadiah saka kasino bakal 100% lan bakal ditambah karo 100 FS gratis. Sajrone setor kaping pindho, klien bakal nampa bonus 75% saka jumlah setor ing akun kasebut. Jumlah minimal dana kanggo nggawe setor pisanan yaiku 1000 RUB, 20 EUR, 20 USD, 8800 DOGE, 0,05 ETH, 0,002 BTC, 0,4 LTC, 0,096 BCH. Wektu kanggo milih wong-wong mau yaiku 2 dina. Ing kasus iki, taruhan kasebut yaiku x50.

Kanggo pelanggan biasa, syarat khusus ditrapake. Program VIP kasusun saka 10 level lan nyakup macem-macem hadiah sing nyenengake, tawaran apik lan cashback.

Operasi finansial

Kanggo penak, sampeyan bisa ngisi dhuwit celengan lan mbatalake bathi ing mata uang ing ngisor iki: RUB, USD, EUR, NZD, CAD, AUD, PLN, NOK, JPY, ZAR, BTC, BCH, LTC, DOGE, ETH. Fastpay casino nampa cryptocurrency, sing nambah daya tarik ing mripat pengunjung, amarga iku ora pajek.

Transaksi finansial saka kasino Fastpay ditindakake meh kabeh sistem pembayaran sing populer. Cara nyedhiyakake dana paling populer yaiku: Visa, Mastercard, Maestro, Webmoney, Ecopayz, Neteller, Mifinity, Skrill, Manybetter, Transfer cepet, EcoVoucher, Neosurf, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin, Tether.

Kuitansi ditindakake kanthi cepet lan ora mbutuhake komisi, kajaba Webmoney. Jumlah replenishment saka deposit beda-beda gumantung saka kisaran 10 nganti 4000 EUR/USD. Ing cryptocurrency, pambayaran minimal bakal 0,0001 BTC, 0,01 ETH, 0,01 LTC, 1 DOGE, 0,001 BCH.

Sampeyan bisa narik bathi nggunakake Webmoney, Ecopayz, Neteller, Skrill, Manybetter, Transfer cepet, Mifinity, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin, Tether. Prosedur kasebut ditindakake tanpa komisi lan butuh nganti rong jam. Kanggo verifikasi identitas, pangguna kudu mbukak prosedur verifikasi.